Rode Kruis Ziekenhuis

RKZ - verkouverruimte

Enthousiaste reacties over de nieuwe medische werkplekken bij het Rode Kruis Ziekenhuis te Beverwijk

Het Rode Kruis Ziekenhuis te Beverwijk is een middelgroot algemeen ziekenhuis voor de regio IJmond. Onlangs heeft LogicalXL 50 medische werkplekken bij de locatie aan de Vondellaan geleverd. Werken bij het Rode Kruis Ziekenhuis betekent werken in een ziekenhuis waar aandacht is voor de patiënten en voor de medewerkers. De verpleegkundigen op onder meer de verkoeverruimte zijn zeer enthousiast over de nieuwe medische werkplekken.  

 

Medische panel PC van LogicalXL als beste getest
"Nadat er op de ICT-afdeling van het Rode Kruis Ziekenhuis in Beverwijk klachten binnen kwamen over de uitval van medische computers en het feit dat de economische levensduur van 5 jaar in zicht kwam, is er besloten om een 50-tal medische computers te vervangen", vertelt Marcel Bunnik, Teamleider ICT bij het Rode Kruis Ziekenhuis. "Voorafgaand aan de levering hebben wij diverse medische panel PC's van verschillende leveranciers geruime tijd op diverse afdelingen getest.
Zo hebben wij medisch technisch gekeken naar kwaliteit van de medische computers. Hierbij hebben wij onder andere gelet op de techniek van de processor, de grootte van het beeldscherm, de mogelijke lekstromen in verband met veiligheid en de aansluitmogelijkheden. Daarnaast hebben gebruikers op de diverse afdelingen de medische PC's onder meer beoordeeld op design, werking, interface, de helderheid en goede leesbaarheid van het scherm. De medische ACL OR-PC® van LogicalXL uit Doetinchem is als beste uit de tests gekomen. 

ACL OR-PC ThinClient, voor- en zijaanzicht

Roy Gerritzen, account manager bij LogicalXL, is enthousiast dat de keuze op hun medische computers is gevallen en licht de hoogwaardige kwaliteit toe. "De XL in onze bedrijfsnaam LogicalXL staat voor meerwaarde. Deze meerwaarde komt tot uiting in onze producten en service. Zo ook in de medische PC's van het Duitse fabrikaat ACL. Doordat de ontwikkeling van de hardware, het fabriceren van de belangrijkste onderdelen en de montage plaatsvindt in Duitsland worden de hoge constante kwaliteit en de zeer snelle levertijden voor onze klanten gegarandeerd.  De ACL OR-PC® die het Rode Kruis Ziekenhuis gekozen heeft dubbel ontspiegeld veiligheidsglas in een aluminium gesloten behuizing en weegt slechts 8kg. Deze fanless medische computer voldoet aan de elektrische veiligheidseis DIN EN 60601-1 en is ideaal voor langdurig gebruik in patiëntomgevingen. Ter bescherming tegen gevaarlijke lekstromen die onverwachts en op elk moment kunnen ontstaan is de LAN-verbinding galvanisch gescheiden. Uitgerust met meerdere aansluitmogelijkheden voor randapparatuur maken dat deze hoogwaardige medische computer een moderne en veelzijdige oplossing is in het Rode Kruis Ziekenhuis." Klik hier voor meer productinformatie.

 

RKZ_Amico Falcon ophangsysteem

Hoogwaardige medische ophangsystemen
Op de recoveryafdeling van het Rode Kruis Ziekenhuis hingen medische draagsystemen die voorzien waren van een te lichte veer, waardoor ze niet voldoende draagkracht zouden hebben voor de nieuwe medische PC's welke slechts 8kg wegen. Daarom moesten de monitorarmen vervangen worden voor een nieuw en steviger medisch ophangsysteem. "Gezien de beperkte ruimte en de wens van de gebruikers dat de barcodescanners binnen handbereik moesten zijn, hebben wij de Falcon van de Canadese fabrikant Amico geadviseerd", vertelt Roy Gerritzen.
De Falcon met haar gasveer en uitschuifbare toetsenbord maken dat het toetsenbord en de medische PC in enkele seconden juist gepositioneerd zijn. Dankzij de geïntegreerde opbergmogelijkheden zijn de barcodescanner en de muis binnen handbereik. Naast de Falcon heeft LogicalXL ook ook andere medische ophang- en draagsystemen van het gerenommeerde merk Amico in haar assortiment. Amico staat bekend om haar hoogwaardige kwaliteit, innovatieve brede assortiment en de uitstekende prijs-/kwaliteitsverhouding. Zij ontwerpen en fabriceren state-of-the-art producten die de rol van de verzorger en de patiënt vergemakkelijken. Klik hier voor meer productinformatie. 
 
Perfecte samenwerking
"Wij hebben naar volle tevredenheid al diverse Computer On Wheels met medicatieboxen van het merk Capsa Rubbermaid hier in het ziekenhuis rond rijden. Het feit dat de medische computer van LogicalXL als beste uit de test kwam en de perfecte samenwerking die wij met ze hebben, maken dat onze keus uniform en duidelijk was. Als wij een vraag hebben dan komt LogicalXL met een eerlijk duidelijk antwoord. Het meedenken van Roy Gerritzen en het feit dat wij serieus genomen worden, maakt dat wij een perfecte samenwerking hebben met LogicalXL." 
Ook Roy Gerritzen ervaart de pragmatische, no-nonsense mentaliteit van Marcel Bunnik en open communicatie als zeer plezierig. "Door eerlijk en open met elkaar te communiceren komen we tot goede oplossingen waardoor de verpleegkundigen meer tijd aan de patiënt kunnen geven. En dat is waar wij als LogicalXL het uiteindelijk voor doen."

 

Copyright © 2015 LogicalXL B.V. | Sitemap