Nieuws

Nieuws

 • Persbericht: Innovatief desinfectie apparaat beschermt patiënten
  Het gebruik van smartphones in de zorg zal in de toekomst toenemen. Diverse studies tonen aan dat er op smartphones en tablets veel bacteriën leven die bij een verzwakte patiënt een infectie kunnen veroorzaken. Met mogelijke ernstige gevolgen. Om infecties te voorkomen heeft LogicalXL een innovatief desinfectieapparaat opgenomen in haar assortiment: de CleanSlate
 • Persbericht: Breng kleur en sfeer in de zorg
  Zorginstellingen willen de best mogelijke zorg geven. Toch zijn het vaak kille en klinische omgevingen waar patiënten en zorgverleners zich niet thuis voelen. Om meer menselijkheid in de zorg te brengen heeft LogicalXL innovatieve kleurrijke medicijnwagens en verzorgingswagen in het assortiment opgenomen.
 • Persbericht: Deze multifunctionele smartphones ondersteunen het zorgproces
  Verpleegkundigen en artsen gebruiken steeds vaker hun privé-smartphone voor het werk. Ze maken er (wond)foto’s mee, appen met collega’s, raadplegen en gebruiken EPD/ECD-apps voor patiëntgegevens. Maar willen we wel een consumenten smartphone in de zorg? Hoe zit het met infectiepreventie, de gebruiksduur van de accu en de ondersteuning van het zorgproces? LogicalXL vond het tijd om na te gaan denken over deze vorm van communicatie als onderdeel van het zorgproces en komt met multifunctionele handhelds voor de zorg op de markt.
 • Kopen of leasen?
  Wilt u voordelig mobiel werken met onze Computer On Wheels (COW) en Medicatie On Wheels (MOW) maar wilt u niet in één keer het investeringsbedrag betalen? Dan bieden wij u nu de mogelijkheid om onze kwalitatief hoogwaardige COW en MOW te leasen tegen voordelige voorwaarden.
Copyright © 2015 LogicalXL B.V. | Sitemap