Onze diensten

Wij willen met onze oplossingen de verwachtingen van onze klanten overtreffen door uit te blinken in kwaliteit, veiligheid en service. Juist daarom beschikt LogicalXL ook over een team van professionele, gemotiveerde medewerkers. Specialisten die een hoge mate van expertise koppelen aan een klantgerichte instelling.

Met LogicalXL kiest u voor professionaliteit en duidelijkheid, één aanspreekpunt en korte lijnen zodat we altijd snel kunnen schakelen. Kortom, van LogicalXL mag u meer verwachten!

Logical care service

ServiceOvereenkomsten

Wilt u veel of weinig service? Bij ons is alles mogelijk.

Zo kunnen wij bijvoorbeeld op afstand dagelijks uw COW-vloot monitoren. Mocht er zich een probleem voordoen dan is uw ICT-afdeling de eerste die het van ons hoort. Ook is het mogelijk om een Logic-Care Serviceovereenkomst bij ons af te sluiten. Met deze overeenkomst zullen wij eenmaal per jaar de COW/MOW aan inspectie onderwerpen, preventief onderhoud plegen en eventuele reparaties uitvoeren.

Ondanks onze hoge kwaliteit en Logic-Care-Serviceovereenkomst kan het zijn dat een COW niet meer goed functioneert. Bijvoorbeeld door een defect als gevolg van vandalisme. Wij begrijpen dat dit snel gerepareerd moeten worden en doen er alles aan om het defect zo snel mogelijk op te lossen. Onze Afdeling Support is uw directe aanspreekpunt voor het inplannen van de reparatie. Indien u een Logic-Care-Serviceovereenkomst heeft afgesloten dan zal onze supportmedewerker binnen de afgesproken termijn bij u komen om het defect te verhelpen. Veelal kan de reparatie op locatie verricht worden.

 

 

 

Logical XL

Logical install service

Het assembleren van losse IT-componenten tot een volwaardige product is voor u wellicht een tijdrovende aangelegenheid. Ons motto is “LogicalXL; uw partner in zorggerichte meerwaarde”. Daarom zorgen wij ervoor dat de COW/MOW gebruiksklaar bij u wordt afgeleverd. Maar ook het monteren van medische ICT-apparatuur bij u ter plaatse kunnen wij volledig voor u verzorgen.

Snelle en betrouwbare installatie van nieuwe apparatuur voor medische visualisatie is een eerste voorwaarde voor de meerwaarde die de investering in de totaaloplossing van LogicalXL heeft. Ons uitgangspunt is daarom turnkey projectoplevering volgens een strakke tijdsplanning. Zo zorgen onze eigen vakkundige supportmedewerkers bijvoorbeeld voor een snelle plaatsing of upgrade van multimedia consoles, zodat uw operatiekamer weer snel beschikbaar is.

 

 

Logical Educatie

LogicalXL biedt gebruikers diverse educatieve trainingen voor het gebruik van onze producten. Het aanbod van onze Logic-Edu bestaat uit klassikale training, korte (online) handleidingen of instructies en het faciliteren van praktijkervaring. Het trainingsaanbod wordt door onze specialisten volledig afgestemd op de verschillende gebruikersgroepen. Zo zijn er specifieke trainingen voor functioneel beheer, technisch beheer, medische technologie, verpleegkundigen, key users en eindgebruikers.

Logical XL
Logical XL

Logical Transport

Het assembleren van losse IT-componenten tot een volwaardige product is voor u wellicht een tijdrovende aangelegenheid.
Ons motto is “LogicalXL; uw partner in zorggerichte meerwaarde”.
Daarom zorgen wij ervoor dat de COW/MOW gebruiksklaar bij u wordt afgeleverd door onze eigen mensen.
Zo bent u verzekerd dat alle producten netjes aankomen en direct geïnstalleerd worden.
Het proces blijft onder controle en hoeft u zich hierover geen zorgen te maken.
Uiteraard nemen wij alle verpakkingsmateriaal weer mee retour.

Service
Installatie
Educatie
Transport

Logical lease

Wilt u zorg verlenen met onze Computer On Wheels (COW) of Medicatie On Wheels (MOW) maar wilt u niet in één keer het investeringsbedrag betalen?Dan bieden wij u nu Logic-Lease, zodat u de mogelijkheid heeft om onze kwalitatief hoogwaardige COW en/of MOW te leasen tegen voordelige voorwaarden. Door te kiezen voor een financiële lease hoeft u zich geen zorgen te maken over de aanschafprijs, u betaalt namelijk maandelijks een vast bedrag.

Wat is Financial lease?

Wanneer u voor Financial lease kiest wordt u economisch eigenaar van de COW/MOW bij aanvang van het contract. Op deze manier investeert u in een optimale zorgproces en spreidt u de betaling over meerdere jaren. U vermeldt de investering op uw balans en schrijft hier zelf op af. Na afloop van de overeenkomst en betaling van alle leasetermijnen krijgt u de koopoptie aangeboden aan een vooraf afgesproken bedrag of % van de aanschafwaarde. Na betaling van deze koopoptie bent u eigenaar van de apparatuur.

Uw voordelen :

- De mogelijkheid de investeringskosten te spreiden
- U bent onmiddellijk eigenaar van de apparatuur
- Vaste maandelijkse kosten
- Meerdere mogelijkheden qua looptijden van het contract
- De mogelijkheid om de BTW mee te financieren
- Vaste koopoptie aan het einde van de leasetermijn


Indien u interesse heeft in Logic-Lease, neem dat contact met ons op en we werken graag een voorstel op maat uit voor u.

 

 

Ja, ik wil hier meer over weten!