Medicatiekarren en scopiekarren bij Westfriesgasthuis

Westfriesgasthuis_Verpleegkundigen bij COW LogicalXL_LoREs.jpgOm het EPD naast het bed te kunnen raadplegen werkt het WestfriesGasthuis sinds 2012 met de Computer On Wheels (COW) van LogicalXL uit Doetinchem. Inmiddels rijden er 88 van deze mobiele medische werkplekken naar volle tevredenheid rond op diverse afdelingen in het WestfriesGasthuis.

 

Dankzij de automatisering van het medicatiesysteem, waarvoor het Westfriesgasthuis medicatiekarren (MOW) van LogicalXL in gebruik heeft, is de veilige medicijnuitgifte een feit. Ook in het Scopiecentrum (afdeling Endoscopie) van het Westfriesgasthuis wordt de COW ingezet als scopiekar (zie foto) Dankzij de scopiekar kunnen artsen en endoscopie-verpleegkundigen het EPD bijwerken. 

Westfriesgasthuis_Onderhoud COW_Endoscopie

Om een optimaal zorgproces te waarborgen plegen de onderhoudsmedewerkers van LogicalXL jaarlijks preventief onderhoud aan de COW's zodat verpleegkundigen een optimaal zorgproces bieden aan hun patiënten.

 

 

 

 

 

Over het Westfriesgasthuis

Het Westfriesgasthuis is een algemeen ziekenhuis in Hoorn, met buitenpoli's in Heerhugowaard en Enkhuizen. Vanaf 1 april 2017 vormen het Waterlandziekenhuis en het Westfriesgasthuis samen een nieuwe ziekenhuisorganisatie. Het Westfriesgasthuis en het Waterlandziekenhuis bundelen hun kennis en vakbekwaamheid om alle vormen van zorg te kunnen blijven aanbieden.

 

Copyright © 2015 LogicalXL B.V. | Sitemap