• Home
  • Nieuws
  • Vernieuwd model M38; de legende leeft voort

Nieuws

LogicalXL komt met vernieuwd model Computer On Wheels: de M38e

M38e basisuitvoeringM38e XPM38e RX medicatie

 

De legende leeft voort. Vol trots zet LogicalXL de redesigned COW M38e in de spotlight. De belangrijkste wijzigingen hebben betrekking op het verbeterde ergonomische design en de nog langere runtime van de accu. De M38e is nu te bestellen en leverbaar vanaf augustus 2017.

 

Legendarisch

De Computer On Wheels (COW) van LogicalXL zijn inmiddels een bekend fenomeen in de ziekenhuizen. De COWs vallen op dankzij hun strakke, slanke ontwerp en door de geweldige prestaties. LogicalXL bracht in 2008 haar eerste model op de markt en heeft daarmee het concept van mobiel werken in de zorg populair gemaakt. Een vernieuwd model van de legendarische M38 bouwen is zo bezien lastig. De Amerikaanse producent Rubbermaid/Capsa Healthcare heeft er dan ook ruim de tijd voor genomen.

 

Vernieuwd model voor pure zorggerichtheid

Het slanke model, de solide constructie en de technologie zijn behouden gebleven. De M38e is ontwikkeld voor pure zorggerichtheid. De belangrijkste wijzigingen van de M38e hebben betrekking op het verbeterde ontwerp en de langere runtime van de accu. We zien een groter werkblad, een compactere voet voor nog betere wendbaarheid, een draaibaar beeldscherm voor optimaal patiëntcontact, een grotere technologiebox voor ziekenhuisspecifieke ICT-middelen en een ergonomische vormgeving. De M38e is geheel in lijn met het nieuwste model M48, welke uitgerust kan worden met CareLink Software, en is verkrijgbaar als visitewagen en medicatieverdeelwagen.

 

Succes schept verwachtingen

‘Het bouwen van een vernieuwd model van de legendarische M38 was lastig, want succes schept verwachtingen’ zegt Rob Jansen, directeur Sales & Marketing van LogicalXL. ‘Dit vernieuwde model is ontstaan vanuit diverse gebruikerswensen. Dankzij het verbeterde ergonomische design en de langere runtime van de accu gaat de M38e bijdragen aan kwalitatief hoogstaande patiëntgerichte zorg.’

 

Ga naar productinformatie M38e

Copyright © 2015 LogicalXL B.V. | Sitemap