Logical XL

Zorginstellingen willen de best mogelijke zorg geven. Toch zijn het vaak kille en klinische omgevingen waar patiënten en zorgverleners zich niet thuis voelen. Om meer menselijkheid in de zorg te brengen heeft LogicalXL innovatieve kleurrijke medicijnwagens en verzorgingswagen in het assortiment opgenomen.

 

 

Breng kleur en sfeer in de zorg

Kleuren hebben een grote invloed op de gemoedstoestand. Zo staat de kleur geel bekend als een heldere en vrolijke kleur en is groen een rustgevende kleur. Door het gebruik van kleuren kunnen zorginstellingen minder klinisch en aangenamer gemaakt worden voor cliënten, patiënten, bezoekers en zorgverleners. De keuze voor een bepaalde kleur of kleurencombinatie is volledig aan u. Mix & Match!

 

Volledig gefabriceerd van hoogwaardige kunststof

De wagens zijn volledig gemaakt van Polyurethaan, een hoogwaardige kunststof. Hierdoor zijn de wagens licht, wendbaar, goed bestand tegen krassen en zeer hygiënisch. Daarom staan deze wagens garant voor jarenlang zorgplezier.

 

Complete uitvoering voor meer zorgtijd

De verzorgingswagens zijn standaard uitgevoerd met een uitschuifbaar werkblad, wielen met rem, een antistatisch wiel, geïntegreerde handgrepen, een ampullenopener, afsluitbare lade voor medicatie, houder voor de zuurstoftank en een afvalemmer. Dankzij deze complete uitvoering heeft u alle benodigdheden direct onder handbereik. Hierdoor is uw zorgproces effectiever en geeft u meer zorgtijd aan uw patiënten en cliënten.

 

Bepaal zelf de configuratie

U kunt de wagen geheel naar uw wensen configureren. Kies het aantal lades, de ladehoogte, de kleuren en eventueel het aantal medicatielades. Daarnaast zijn de wagens modulair op te bouwen met diverse accessoires, zelfs na ingebruikname. 

 

Duurzaam

De hoogwaardige polyurethaan kunststof, het doordachte ronde ontwerp, het eenvoudige onderhoud en alle upgrade mogelijkheden garanderen een indrukwekkende lange levensduur. Alle componenten van de wagen zijn volledig te recyclen

 

Meer weten?

Wilt u weten of deze innovatieve medicijn- en verzorgingswagens ook uw zorgproces kunnen opfleuren, zodat iedereen zich prettig voelt in uw zorginstelling? Onze adviseurs helpen u graag verder. 

Duurzaam? klinkt goed, vertel mij meer!