Nieuws

Tweede Verkoopmanager BeNeLux

LogicalXL verkoop Pjotr Hoogers.png

Per 1 mei 2018 is Pjotr Hoogers als onze tweede Verkoopmanager BeNeLux gestart.

Graag laten wij u kennis met hem maken. Pjotr was hiervoor al jaren werkzaam als Relatiemanager bij de ING Bank. Pjotr zal de contacten onderhouden met onze bestaande relaties en zijn netwerk uitbreiden in de ziekenhuizen, verpleeg- en verzorgingshuizen. Wij zijn zeer verheugd met zijn komst en verwachten hiermee een prima versterking te hebben gevonden van ons team. 

Graag stelt hij zich aan u voor:

Ik ben Pjotr Hoogers, 43 jaar en woonachtig in Enschede. Met veel plezier ben ik vanaf 1 mei als Verkoopmanager Benelux bij LogicalXL aan de slag gegaan. Het beste kan ik mijzelf omschrijven als een enthousiaste, gedreven sparringpartner waarbij klanttevredenheid en wederzijds strategisch partnership uitgangspunten zijn. 

Door mijn ervaring in zowel de zakelijke dienstverlening als B-2-B omgeving ben ik in staat om snel een goed beeld te vormen van specifieke businesscase(s) om daar vervolgens een vertaalslag op te maken. Graag schuif ik bij u aan tafel om in gesprek te gaan over de inzet van medische ICT-oplossingen zodat uw zorgprocessen effectiever worden, waardoor u meer aandacht kunt geven aan uw patiënten en cliënten. Ik kijk uit naar een goede samenwerking met mijn collega’s en iedereen die aan LogicalXL verbonden is! Ik heb er erg veel zin in!

Graag kom ik persoonlijk met u kennismaken. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze bedrijfspand in Doetinchem. Heeft u mij eerder nodig? Laat het mij dan gerust weten."

social-email.png LinkedIn icoon.png (1)

 

Copyright © 2015 LogicalXL B.V. | Sitemap