• Home
  • Nieuws
  • LogicalXL bestaat 10 jaar en trakteert

Nieuws

LogicalXL bestaat 10 jaar en trakteert

Het is inmiddels 10 jaar geleden dat LogicalXL werd opgericht door de twee vrienden Rob Jansen en Peter Joosten. Vanuit een zolderkamer begonnen zij als leverancier van multi-mediaconsoles en Computer On Wheels (COW). 

“2006 en 2007 waren de jaren van pionieren en leggen van de juiste fundering”, vertelt Rob Jansen. “Ons business model om ons te focussen op medische ICT-hardware oplossingen voor de zorgmarkt was de juiste. Inmiddels zorgen wij er met een totaalpakket aan hoogwaardige medische ICT-apparatuur en betrouwbare dienstverlening voor dat zorgverleners meer tijd aan de patiënt kunnen geven."

Wii On Wheels van LogicalXL.jpg

 

Tijdens de Zorg&ICT geven wij een WOW cadeau!

Wij waarderen dat u de levering en het onderhoud van medische ICT-apparatuur aan ons toevertrouwt. Daarvoor willen we u van harte bedanken. Maar als je vele zorginstellingen levert, elk met enkele honderden of zelfs duizenden werknemers, dan is het lastig om aan iedereen een cadeau van betekenis te geven. Omdat het geven van de beste zorgtijd aan de patiënt uw missie en onze missie is, hebben we het volgende bedacht:

Wij geven dit jaar een aantal Playstations On Wheels (POW) en Wii On Wheels (WOW) cadeau aan zorginstellingen. De eerste WOW geven wij cadeau aan een van de bezoekers van onze stand tijdens de vakbeurs Zorg & ICT, welke van 14 t/m 16 maart plaatsvindt in de Jaarbeurs te Utrecht. Bezoek onze stand 11D032, laat uw badge scannen en wie weet ontvangen de patiënten van uw zorginstelling binnenkort een WOW! 

Wat is er nog meer op onze stand te zien en te doen? Klik hier.

zict-button.png

Copyright © 2015 LogicalXL B.V. | Sitemap