Logic-Care

Logic Care

Wij willen met onze oplossingen de verwachtingen van onze klanten overtreffen door uit te blinken in kwaliteit, veiligheid en service. Juist daarom beschikken wij ook over een team van professionele, gemotiveerde medewerkers. Specialisten die een hoge mate van expertise koppelen aan een klantgerichte instelling. Met LogicalXL kiest u voor professionaliteit en duidelijkheid, één aanspreekpunt en korte lijnen zodat we altijd snel kunnen schakelen. Kortom, van LogicalXL mag u meer verwachten!

 

ServiceOvereenkomsten

Wilt u veel of weinig service? Bij ons is alles mogelijk.

Zo kunnen wij bijvoorbeeld op afstand dagelijks uw COW-vloot monitoren. Mocht er zich een probleem voordoen dan is uw ICT-afdeling de eerste die het van ons hoort. Ook is het mogelijk om een Logic-Care Serviceovereenkomst bij ons af te sluiten. Met deze overeenkomst zullen wij eenmaal per jaar de COW/MOW aan inspectie onderwerpen, preventief onderhoud plegen en eventuele reparaties uitvoeren.

Ondanks onze hoge kwaliteit en Logic-Care-Serviceovereenkomst kan het zijn dat een COW niet meer goed functioneert. Bijvoorbeeld door een defect als gevolg van vandalisme. Wij begrijpen dat dit snel gerepareerd moeten worden en doen er alles aan om het defect zo snel mogelijk op te lossen. Onze Afdeling Support is uw directe aanspreekpunt voor het inplannen van de reparatie. Indien u een Logic-Care-Serviceovereenkomst heeft afgesloten dan zal onze supportmedewerker binnen de afgesproken termijn bij u komen om het defect te verhelpen. Veelal kan de reparatie op locatie verricht worden.

Vraag onze verkoopadviseurs naar de mogelijkheden.

 

(Verlengde) Garantie

Bij LogicalXL is naast de kwaliteitszorg ook de garantie uitstekend geregeld. Door efficiënte en slimme ontwerpen te combineren met hoogwaardige materialen, ontstaan producten van hoge kwaliteit met een duurzaam karakter. Hierdoor kunnen wij u een lange levensduur garanderen. Het is zelfs mogelijk om verlengde garantietermijnen met ons af te spreken. Vraag onze verkoopadviseurs naar de mogelijkheden.

 


Aantal referenties

Haga Ziekenhuis_logo"LogicalXL levert al sinds 2012 de COWs (Computer On Wheels) en verzorgt het jaarlijks preventieve onderhoud naar volle tevredenheid. Tot op de dag van vandaag is de samenwerking met LogicalXL zeer prettig", vertelt Arjan van Kooi (manager I&A bij het HagaZiekenhuis). Lees het hele interview

 

Meander Medisch Centrum_logo

“Mocht ik toch een storing hebben dan reageert LogicalXL altijd heel snel en accuraat", vertelt Wim Hazeleger (medewerker servicedesk bij Meander Medisch Centrum) Lees het hele interview

 

Copyright © 2015 LogicalXL B.V. | Sitemap