A.Z. Heilige Familie Rumst

De vraag: digitalisering
Begin 2007 heeft A.Z. Heilige Familie in Rumst (België) besloten om 7 OK’s te digitaliseren. Pascal Burm, Technische Dienst: “Onze behoefte was een medium dat zowel beelden kon visualiseren in onze OK’s als patiëntendossiers kon weergeven. Na een zorgvuldige partnerselectie is besloten om alle klassieke lichtbakken te vervangen door de medische computers van LogicalXL. Uit de gesprekken met LogicalXL kwam sterk naar voren dat zij maatwerk konden leveren voor een goede prijs en dat hun wijze van implementeren en afwerken erg degelijk en hygiënisch is. In de praktijk hebben zij dit ook bewezen.”

Het traject: vakkundig
Pascal Burm: “LogicalXL biedt een kwalitatief basisproduct dat wordt aangepast aan de specifieke wensen van de klant. Alles kan precies op maat worden geleverd, omdat de medische computers van S-Cape pas na onze bestelling worden geproduceerd. Wat opvallend is bij LogicalXL is dat de adviseur ook de uitvoerder is. Het gevolg is dat zij sneller reageren op specifieke technische vragen. Binnen zes weken was het traject van maatschetsen tot productie van de medische computers afgerond en kon de implementatie plaatsvinden. Alle 7 OK's werden binnen één dag twee-aan-twee omgebouwd.”

Het resultaat: gebruiksgemak
“Door de nauwkeurige voorbereiding van LogicalXL konden de medische computers direct volledig geïsoleerd opgesteld worden,” vertelt Burm. “Zo konden de OK’s zonder problemen en oponthoud verder met hun operatieprogramma. Ondanks de verschillende inbouwmaten bleek het mogelijk om de bestaande openingen volledig op te vullen met een medische computer op maat. Resultaat is een blijvend vlakke wand, die gemakkelijk hygiënisch schoon te houden is. Ook van chirurgen en hoofden verpleegkundigen komen tevreden geluiden. Het systeem is gemakkelijk te bedienen, de beeldkwaliteit is zeer goed en door het anti-reflecterend glas is er weinig hinder van de buitenramen. Het gelaagde glas van de monitoren draagt bij aan de strikte veiligheidsnormen die gehanteerd worden in de OK's.”

Copyright © 2015 LogicalXL B.V. | Sitemap