FZR Roosendaal

De vraag: kiezen voor kwaliteit
Voor de OK van het FZR in Roosendaal zijn recent twee medical multi consoles aangeschaft. Bij de aankoop zijn verschillende mensen en afdelingen betrokken, zoals Technische Dienst, Inkoop en de afdeling Hygiëne en infectiepreventie. Unithoofd Medische Techniek & Fysica, mevrouw Damink, begeleidde het inkooptraject: "We weten dat er scherpere eisen liggen ten aanzien van vooral hygiëne en natuurlijk ook veiligheid.”

Het traject: precies passend
Op basis daarvan kwamen er twee leveranciers in Nederland in aanmerking. De op maat gemaakte medische computer van LogicalXL past precies in de nis waar voorheen de gewone standaard computer met beeldscherm stond opgesteld. De keuze viel dus op de S-CAPE medical multi consoles.

Het resultaat: kleur in de OK
Mevrouw Damink: "We hebben de kleur van de behuizing afgestemd op de inrichting van de OK. Zowel klanten als medewerkers beleven meer kwaliteit als de ruimtes zorgvuldig ingericht zijn, merken wij." Het FZR gebruikt de medical multi consoles om beelden uit het PACS (Picture Archiving and Communication System) te laten zien, hetgeen moeiteloos gaat op de apparatuur van LogicalXL.

Copyright © 2015 LogicalXL B.V. | Sitemap