Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Wij vinden het belangrijk om maatschappelijk betrokken te zijn. Hieraan geven wij uiting door goede doelen te steunen. De keuze voor de doelen die wij steunen komt voort uit onze kernwaarde: de beste zorgtijd aan patiënten en cliënten te geven door meerwaarde te bieden. Hieronder treft u een aantal initiatieven aan. Houd onze social media-kanalen in de gaten voor meer initiatieven, en natuurlijk foto's.

 

Nintendo On Wheels (NOW) voor kinderafdeling Slingeland Ziekenhuis

LogicalXL_Slingeland Ziekenhuis wint Nintendo On Wheels.pngSeptember 2016 bestond LogicalXL 10 jaar. Omdat wij het waarderen dat vele ziekenhuizen ons de levering en het onderhoud van medische ICT-apparatuur toevertrouwen wilden wij als blijk van waardering iedereen bedanken. Maar als je vele zorginstellingen levert, elk met enkele honderden of zelfs duizenden werknemers, dan is het lastig om aan iedereen een cadeau van betekenis te geven. 

Omdat het geven van de beste zorgtijd aan de patiënt de missie van zorginstellingen en van ons is, hebben we het afgelopen jaar een aantal Computer On Wheels voorzien van een spelcomputer en deze cadeau gegeven aan zorginstellingen. De eerste Nintendo On Wheels (NOW) hebben we cadeau gegeven aan een van de bezoekers van onze stand tijdens de vakbeurs Zorg & ICT 2017. De gelukkige winnaar was het Slingeland Ziekenhuis.

LogicalXL_Ninento On Wheels bij Slingeland Ziekenhuis Doetinchem.png

Inmiddels is de Nintendo Switch On Wheels met een aantal spelletjes geleverd aan de kinderafdeling. Deze spelcomputer blijkt in de praktijk van grote meerwaarde te zijn voor de kinderen. De bewegende beelden dragen bij aan het herstel van kinderen zo leert de ervaring in het Slingeland Ziekenhuis. De Nintendo is bovendien gemakkelijk los te koppelen en geeft zo ook een goede afleiding voor kinderen in bed of op weg naar de operatiekamer.

 

 

 

LogicalXL_golftoernooi Kiwanis voor Rijnstate_loRes.jpgLogicalXL team golft voor een interactieve speelwand

Elk jaar organiseert Kiwanis Club de Liemers een golftoernooi om geld in te zamelen voor een goed doel. Vorig jaar werd een geweldig bedrag van €10.500 bij elkaar gespeeld voor de stichting ALS. Dit jaar gaan de opbrengsten naar het Rijnstate Vriendenfonds, die een interactieve wand willen realiseren in de wachtkamer van de polikliniek kindergeneeskunde in Zevenaar die volledig vernieuwd wordt. Het LogicalXL team heeft deelgenomen met een flight en een aantal clinic'ers. Het was een zeer geslaagd toernooi en het resultaat was overweldigend: de Kiwanis haalden, samen met de deelnemers en sponsoren, maar liefst € 10.000 euro op.

 

 

LogicalXL_Haga WOW_linkedin.jpg

Wii On Wheels (WOW) voor het HagaZiekenhuis

De Computer On Wheels (COW) van LogicalXL wordt in het HagaZiekenhuis als Wii On Wheels (WOW) gebruikt. De WOW wordt naast het bed gereden en zorgt ervoor dat patiënten vanuit hun bed kunnen ontspannen en op een uitdagende manier kunnen werken aan hun herstel. Met name de jongere patiënten vinden deze Wii On Wheels fantastisch.

 

 

Zieke kinderen blij met Playstation On Wheels (POW)POW voor Juliana Kinderziekenhuis_mei 2017.jpg
LogicalXL draagt het Juliana Kinderziekenhuis een warm hart toe en heeft een Computer On Wheels aangeboden waarop een Playstation4 gemonteerd kan worden. Dankzij deze POW (PS4 On Wheels) kunnen patiënten vanuit hun bed op de PS4 spelen, welke op de Computer on Wheels bevestigd is, zodat ze even hun ziekte vergeten, fitter worden en sneller herstellen. Wij zijn blij om ook op deze manier een bijdrage te leveren aan betere zorg.

 

 

 

 

Copyright © 2015 LogicalXL B.V. | Sitemap