Over LogicalXL

In 2006 werd LogicalXL opgericht door de twee vrienden Rob Jansen en Peter Joosten. Vanuit een zolderkamer begonnen zij als leverancier van multi-mediaconsoles en Computer On Wheels. 

Tegenwoordig zijn wij, met een compleet verkoop- en serviceteam, ervan overtuigd dat patiënten de best mogelijke zorg en aandacht verdienen van artsen en verpleegkundigen. Daar willen wij graag bij helpen door het werk van zorgverleners makkelijker te maken.

LogicalXL beursteam 2018_LoRes.JPG

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

foto: LogicalXL beursteam tijdens Zorg & ICT (van links naar rechts: Remy Laurensse, Ruud van Halsema, Rob Jansen, Pjotr Hoogers en Margriet Langman)

Wij leveren en onderhouden al sinds 2006 betrouwbare medische ICT-apparatuur die zorgprocessen effectiever maken, zodat u meer tijd en zorg aan de cliënt/patiënt kan geven. De cliënt/patiënt die op uw zorg vertrouwt: in het ziekenhuis, verplegings- of verzorgingshuis. Tegelijkertijd begrijpen wij dat deze zorg betaalbaar, betrouwbaar en duurzaam moet zijn. 

Onze bedrijfsnaam LogicalXL staat voor Logisch zaken doen met meerwaarde, de XL.   Deze XL komt tot uiting in onze snelle reactietijden, goede support, deskundig advies, hoogwaardige kwaliteit, waar nodig maatwerkoplossingen en een jarenlange constante merkenportefeuille.

 

“2006 en 2007 waren de jaren van pionieren en leggen van de juiste fundering”, vertelt Rob Jansen (foto: midden). “Ons business model om ons te focussen op medische ICT-hardware oplossingen voor de zorgmarkt was de juiste. Inmiddels zorgen wij er met een totaalpakket aan hoogwaardige medische ICT-apparatuur en betrouwbare dienstverlening voor dat zorgverleners meer tijd aan de patiënt kunnen geven. Door ons te specialiseren in medische apparatuur en mobiele werkplekken (COW’s), beschikken we over veel specifieke kennis. Hiermee kunnen we net een stap verder  gaan in het leveren van klantgerichte oplossingen. Door ons te verdiepen in de klant en samen een partnership op te bouwen, lukt het ons oplossingen te verzorgen die iets extra’s bieden. Wij inventariseren behoeftes en komen met passende oplossingen." 

 

Download onze corporate brochure.

Copyright © 2015 LogicalXL B.V. | Sitemap