• Home
  • Nieuws
  • Persbericht: LogicalXL en de Belgische markt

Nieuws

LogicalXL verzorgt zelf de distributie en het onderhoud van de Computer On Wheels in België

LogicalXL en Prodata Systems hebben besloten om hun samenwerking te beëindigen. Sinds september 2014 trad Prodata Systems op als Belgische partner van LogicalXL voor de Computer On Wheels van het Amerikaanse merk Capsa/Rubbermaid. Met ingang van 1 februari 2017 pakt LogicalXL de distributie en het onderhoud voor de Belgische markt zelf op.

Het in goed overleg stoppen van de samenwerking tussen LogicalXL en Prodata Systems heeft te maken met een strategische keuze van beide partijen. Met meer dan 40 jaar ervaring is Prodata Systems een stabiele partner in het voorzien, beheren en onderhouden van alle aspecten van netwerk, beveiliging, document beheer en hospitalisatie systeem projecten. De verkoop van Computer On Wheels en het onderhouden daarvan past niet meer in de portfolio van Prodata Systems.

LogicalXL levert sinds 2006 kwalitatief hoogwaardige medische ICT-apparatuur die zorgprocessen productiever maken, zodat artsen en verpleegkundigen meer tijd en zorg aan de patiënt kunnen geven. LogicalXL verzorgt de levering van Computer On Wheels met eigen vervoer en eigen mensen. Daarnaast verzorgen de gespecialiseerde medewerkers voor het jaarlijkse preventieve onderhoud. LogicalXL ziet grote overeenkomsten tussen België en Nederland. Door ook de Belgische zorgmarkt zelf te gaan beheren, verwacht het bedrijf nauwer met zorginstellingen te kunnen samenwerken, zodat ook de patiënten in België meer zorgtijd van artsen en verpleegkundigen mogen ervaren.

Copyright © 2015 LogicalXL B.V. | Sitemap