• Home
  • Nieuws
  • Nieuw in het assortiment medische draag- en ophangystemen

Nieuws

Persbericht: LogicalXL verbreedt assortiment met medische draag- en ophangsystemen

LogicalXL is onlangs een exclusieve samenwerking begonnen met het Canadese bedrijf Amico voor medische draag- en ophangsystemen. Amico staat bekend om haar hoogwaardige kwaliteit, brede assortiment en de uitstekende prijs-/kwaliteitsverhouding. Zij ontwerpen en fabriceren state-of-the-art producten die de rol van de verzorger en de patiënt vergemakkelijken. 

Xtra Large assortiment

Medische draagsystemen en ophangsystemen

De medische draag- en ophangsystemen die LogicalXL nu in haar assortiment heeft zijn van een extreem hoge kwaliteit, zijn zeer veelzijdig en bieden innovatieve oplossingen. Zo zijn er systemen die eenvoudig in hoogte verstelbaar zijn, voorzien zijn van onder andere een geïntegreerde LED-verlichting en ook in kleine ruimtes de zorgverlener het optimale ergonomische comfort bieden. Klik hier voor ons nieuwe assortiment.

“De kwalitatief zeer hoogwaardige medische draag- en ophangsystemen van Amico zijn een perfecte aanvulling op wat we al bieden”, aldus Rob Jansen, Directeur Sales & Marketing van LogicalXL. “De samenwerking met Amico maakt het mogelijk dat wij nu een nog breder assortiment hebben met hoogwaardige oplossingen tegen een uitstekende prijs-/kwaliteitsverhouding.

 

Xtreem Logische oplossingen

Kwalitatief zitten LogicalXL en Amico op één lijn: als het om kwaliteit gaat zijn compromissen uitgesloten. Ook op het gebied van voortdurende innovatie versterken de ondernemingen elkaar.  Jansen: “We kunnen meedenken vanuit de optiek van de doelgroep en daarom voor elk probleem een oplossing bieden. Onze samenwerking met Amico zal de zorgprofessionals ten goede komen. Vanzelfsprekend zorgen onze vakmensen voor de snelle en betrouwbare montage.”

  

Meer weten?  

logo Zorg ICT.pngOnder het genot van een hapje en drankje vertellen wij u tijdens de vakbeurs Zorg & ICT op onze stand graag meer over onze nieuwe assortiment met medische draag- en ophangsystemen. Graag tot ziens op onze stand 01.C085.

Schrijf u hier direct in en ontvang gratis entreekaarten!

  

 

Copyright © 2015 LogicalXL B.V. | Sitemap