• Home
  • Nieuws
  • LogicalXL toont innovaties op Zorg&ICT 2017

Nieuws

LogicalXL toont zorginnovaties op Zorg&ICT 2017

Zorg ICT standPatiënten verdienen de best mogelijke zorg en aandacht van artsen en verpleegkundigen. Wij helpen u daarbij. Hoe? Door uw werk makkelijker te maken. Tijdens de Zorg & ICT 2017 tonen wij u graag onze mensgerichte zorginnovaties. Registreer u onderaan deze pagina voor gratis toegang.

Waarom onze stand bezoeken?
Beleef live demonstraties en bekijk de volgende zorginnovaties bij LogicalXL op de stand: 

  • Closed-loop medicatietoediening
  • Medische wondcamera die de beelden direct vastlegt in het EPD.
  • Ergonomische vaste medische werkplekken.
  • Nieuwste 4e generatie Computer On Wheels (visitewagens en medicatiewagens)
  • Innovatief multifunctioneel energiesysteem met verwisselbare accu's dat geschikt is voor PC’s, laptops, monitoren, PAD’s, infuuspalen, trolleys en COW’s. 

 

LogicalXL bestaat 10 jaar en trakteert bezoekers op een Wii On Wheels!

LogicalXL verloot een Wii On Wheels.jpg

Het is inmiddels 10 jaar geleden dat LogicalXL werd opgericht en wie jarig is trakteert. Daarom geven wij dit jaar een Wii On Wheels (WOW) cadeau aan een van de bezoekers van onze stand tijdens de vakbeurs Zorg & ICT. Bezoek onze stand 11D032, laat uw badge scannen en wie weet ontvangen de patiënten van uw zorginstelling binnenkort een WOW! Lees meer

U vindt ons in hal 11 op stand D032, waar wij klaar staan met een vers kopje koffie, een hapje, een drankje een cocktail, een smoothie en natuurlijk een luisterend oor voor al uw vragen. 

zict-button.png

 

Waarom Zorg & ICT 2017 ?
Deze vakbeurs is het jaarlijkse ijkpunt voor ICT en innovatie binnen de zorg. Zorg & ICT reikt alle handvaten aan om inspiratie en informatie op te doen voor het verbeteren van zorgprocessen en -toepassingen. Zorgprofessionals vinden hier de laatste ICT-toepassingen en -diensten ter optimalisatie van de zorg.

Voor wie is Zorg & ICT 2017 interessant?
Zorg & ICT is interessant voor onder andere directie en algemeen management, verpleegkundigen, adviseurs/consultants, ICT managers, ICT medewerkers en ICT consultants die werkzaam zijn bij of voor ziekenhuizen, verpleeg- en verzorgingshuizen, thuiszorg, welzijn en ouderenzorg, gehandicaptenzorg en overheden.

Waar en waneer?
De vakbeurs Zorg & ICT vindt plaats van dinsdag 14 t/m donderdag 16 maart 2017 in de Jaarbeurs in Utrecht. LogicalXL zal u op stand 11.D032 informeren over enkele nieuwigheden op het gebied van medicatieveiligheid en wondzorg. Meer informatie volgt. Blijf ondertussen op de hoogte via onze social media kanalen en/of digitale nieuwsbrief.

 

Copyright © 2015 LogicalXL B.V. | Sitemap