• Home
  • Nieuws
  • LogicalXL aanwezig op de Zorg&ICT 2016

Nieuws

LogicalXL aanwezig op de Zorg & ICT 2016

 

stand LogicalXL Zorg ICT 2015.jpg

Ook dit jaar is LogicalXL weer aanwezig op de vakbeurs Zorg & ICT in Utrecht.

Tijdens deze vakbeurs, die van 5 t/m 7 april gehouden wordt in de Jaarbeurs te Utrecht, worden aan zorgprofessionals de laatste ICT-oplossingen -diensten ter optimalisering van de zorg gepresenteerd. 

Ook wij tonen u op onze stand een aantal nieuwe producten en demonstreren u graag de wereldwijde primeur van het medicatieveiligheidssysteem.

 

 

 

M48Kom kennismaken met onze nieuwe gebruiksvriendelijke COW M48, welke:

  • makkelijk te upgraden is van visitewagen naar medicatiewagen.
  • een eenvoudige bediening heeft middels unieke 7’’ touchscreen.
  • persoonlijke voorkeuren van de gebruiker, zoals zit- en sta hoogte wagen, onthoud
  • een unieke N-Stride drive assist heeft voor een nog betere bestuurbaarheid.

 

 

Kom naar de live demonstratie van het innovatieve MedEye medicatieveiligheidssysteem

video MedEye.jpeg

Recent kunnen ziekenhuizen toe naar foutloze medicatietoediening (closed-loop) dankzij het innovatieve MedEye Medicatieveiligheidssysteem.Dit systeem bestaat uit de MedEye, een apparaat ter grootte van een kleine pc waarin een optische medicatiescanner zit, EPD software van bijvoorbeeld Chipsoft en de nieuwe Rubbermaid medicatie COW van LogicalXL. Dit medicatieveiligheidssysteem is in het Deventer Ziekenhuis uitvoerig getest en zo goed bevonden dat hij nu kliniekbreed wordt ingezet. Meer informatie omtrent dit project in het Deventer Ziekenhuis vindt u hier. Tijdens de beurs Zorg & ICT 2016 zullen wij op onze stand dit medicatieveiligheidssysteem live demonstreren.

 

 

Kom kennismaken met ons nieuwe assortiment medische draag- en ophangsystemen

ophangsystemen en medische computers.jpgLogicalXL is onlangs een exclusieve samenwerking begonnen met het Canadese bedrijf Amico voor medische draag- en ophangsystemen. Amico staat bekend om haar hoogwaardige kwaliteit, brede assortiment en de uitstekende prijs-/kwaliteitsverhouding. Zij ontwerpen en fabriceren state-of-the-art producten die de rol van de verzorger en de patiënt vergemakkelijken. De medische draag- en ophangsystemen die wij in ons assortiment hebben zijn van een extreem hoge kwaliteit, zijn zeer veelzijdig en bieden innovatieve oplossingen. Zo zijn er systemen die eenvoudig in hoogte verstelbaar zijn, voorzien zijn van onder andere een geïntegreerde LED-verlichting en ook in kleine ruimtes de zorgverlener het optimale ergonomische comfort bieden. Klik hier voor ons assortiment.

 

logo Zorg ICT.png

Onder het genot van een hapje en drankje kunnen wij u op onze stand meer vertellen over onze hoogwaardige medische IT-oplossingen en bijbehorende ondersteuning. Graag tot ziens op onze stand 01.C085.

Schrijf u hier direct in en ontvang gratis entreekaarten!

  

 

Copyright © 2015 LogicalXL B.V. | Sitemap