Nieuws

Persbericht: Deze multifunctionele smartphones ondersteunen het zorgproces

 

LXL_Medische Handheld voor de zorg.jpgVerpleegkundigen en artsen gebruiken steeds vaker hun privé-smartphone voor het werk. Ze maken er (wond)foto’s mee, appen met collega’s, raadplegen en gebruiken EPD/ECD-apps voor patiëntgegevens. Maar willen we wel een consumenten smartphone in de zorg? Hoe zit het met infectiepreventie, de gebruiksduur van de accu en de ondersteuning van het zorgproces? LogicalXL vond het tijd om na te gaan denken over deze vorm van communicatie als onderdeel van het zorgproces en komt met multifunctionele handhelds voor de zorg op de markt.

 

Ondersteunt het zorgproces

De multifunctionele handhelds van LogicalXL zijn zeer snel op te laden en gemaakt voor de zorg. Met de multifunctionele handhelds kunt u barcodes scannen, bellen, fotograferen en de apps voor het EPD/ECD gebruiken. Deze handhelds ondersteunen het zorgproces en zorgen ervoor dat artsen en verpleegkundigen meer zorgtijd geven aan cliënten en patiënten.

 

Snel en nauwkeurig scannen

Met de ingebouwde 1D-, 2D- en RFID scanner worden barcodes op bijvoorbeeld polsbandjes en infuuszakken nauwkeurig en snel gelezen. Zelfs slecht leesbare en beschadigde codes worden moeiteloos gelezen.

 

Infectiepreventie

Deze antibacteriële  behuizing remt de groei van de meest voorkomende micro-organismen en draagt zorgt voor een veiligere patiënt-/cliëntomgeving. Deze zorgproof handheld is, in tegenstelling tot de vele reguliere smartphones voor consumentengebruik, wel te reinigen met medicinale alcohol.

 

Lange gebruiksduur

Een consumenten smartphone is niet gemaakt om continu gebruikt te worden. De multifunctionele handhelds van LogicalXL zijn ontworpen om 10 uur continu gebruikt te worden. 

 

Meer weten?

Wilt u weten of deze multifunctionele handhelds van LogicalXL ook uw zorgproces effectiever kunnen maken, zodat artsen en verpleegkundigen meer zorgtijd kunnen geven? Ga naar logicalxl.nl voor meer informatie of bezoek van 12 – 14 maart 2019 de inspiratiestand van LogicalXL tijdens de vakbeurs Zorg & ICT / Zorgtotaal.

Onder het genot van een vers kopje koffie/thee, een hapje, een smoothie of een cocktail vertellen wij u graag meer op onze inspiratiestand.

Kom deze smartphones voor de zorg bekijken op de Zorg&ICT. Registreer u nu voor gratis toegang

LogicalXL Zorg&ICT Zorgtotaal 2019.png

LogicalXL op Zorg&ICT 2019.png LogicalXL beurs ZorgICT 2019.pngLogicalXL op Zorg&ICT 2019 en Zorgtotaal .png

 

 

Zien wij u ook op 12, 13 of 14 maart in de Jaarbeurs te Utrecht? Onze barista maakt graag voor u een vers kopje koffie of thee, een smoothie of een cocktail. Graag tot ziens op inspiratiestand 11.D060! 

Copyright © 2015 LogicalXL B.V. | Sitemap