Logic-Install

Wij willen met onze oplossingen de verwachtingen van onze klanten overtreffen door uit te blinken in kwaliteit, veiligheid en service. Juist daarom beschikken wij ook over een team van professionele, gemotiveerde medewerkers. Specialisten die een hoge mate van expertise koppelen aan een klantgerichte instelling. Met LogicalXL kiest u voor professionaliteit en duidelijkheid, één aanspreekpunt en korte lijnen zodat we altijd snel kunnen schakelen. Kortom, van LogicalXL mag u meer verwachten!

Het assembleren van losse IT-componenten tot een volwaardige product is voor u wellicht een tijdrovende aangelegenheid. Ons motto is “LogicalXL; uw partner in zorggerichte meerwaarde”. Daarom zorgen wij ervoor dat de COW/MOW gebruiksklaar bij u wordt afgeleverd. Maar ook het monteren van medische ICT-apparatuur bij u ter plaatse kunnen wij volledig voor u verzorgen.

Snelle en betrouwbare installatie van nieuwe apparatuur voor medische visualisatie is een eerste voorwaarde voor de meerwaarde die de investering in de totaaloplossing van LogicalXL heeft. Ons uitgangspunt is daarom turnkey projectoplevering volgens een strakke tijdsplanning. Zo zorgen onze eigen vakkundige supportmedewerkers bijvoorbeeld voor een snelle plaatsing of upgrade van multimedia consoles, zodat uw operatiekamer weer snel beschikbaar is.

Copyright © 2015 LogicalXL B.V. | Sitemap